Kerstmarkt Leuven

Leuven, dinsdag 19 december 2017

Kom mee genieten op de gezelligste kerstmarkt van Europa. De Leuvense kerstmarkt blaast dit jaar 30 kaarsjes uit, de organisatie laat dit niet onopgemerkt voorbijgaan. De feesteditie krijgt er naast het Ladeuzeplein een nieuwe locatie bij: het stadspark Sint-Donatus. “Omwille van de werken aan het Hooverplein tijdens de eindejaarsperiode zal enkel deze feestelijke editie doorgaan in het gezelligste park van Leuven”, aldus organisator Dirk Pinte.
Naast een uitbreiding van de locatie vallen er tal van nieuwigheden te beleven. Zo zal er een magische en feeërieke gloed hangen boven het Ladeuzeplein, maar meer wil de organisatie daar nog niet over kwijt. Het belooft alvast een betoverende belevenis te worden.
De kerstmarkt in Leuven zal dit jaar doorgaan van donderdag 7 tot en met woensdag 20 december. Eén van Belgiës oudste en meest sfeervolle kerstmarkten staat garant voor 14 dagen kerstplezier en zweert steevast bij authenticiteit en kwaliteit. Liefhebbers van lekkernijen, cadeautjes en decoratie kunnen hun ogen de kost geven bij meer dan 170 kraampjes.

We verzamelen om 16 uur in de lokettenhal van het station van Leuven. Op de kerstmarkt kan het heel druk zijn, wij vragen dan ook dat iedereen een begeleider meebrengt. Heb je geen begeleiding meldt dit bij inschrijving.

Plaats: Ladeuzeplein en Sint-Donatus stadspark, Leuven

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 13 december bij Fleur op 0474 37 54 73 of via e-mail fleur-vl@hotmail.com.

Fleur Van Liefferinge (bestuur Oost-Vlaams-Brabant)
SOS-nummer: 0474 37 54 73

Delen op Google+