Kerstfeest met stemmige viering en kerstpoëzie

Sint-Andries, zondag 17 december 2017

Het jaareinde doet mij telkens uitzien naar de kerstperiode. Er heerst een stemmige sfeer in de winkelstraten, natuurlijk moet de commercie ook draaien. Maar ook onder de mensen voel je meer warmte, onderlinge genegenheid. Maakt dat de kersttijd uniek?
Het is fijn dat die warmte ook jaarlijks bij VeBeS te voelen is. Ervaringsgenoten komen samen, onze vrijwilligers en naasten maken de groep compleet. je voelt de vriendschappen, begrip voor elkaar, de warmte ook al kan het buiten koud zijn. Kom jij dat alles ook opsnuiven?
VeBes nodigt je opnieuw graag uit vanaf 10.30 uur in onze zaal. Wie wil kan eerst iets drinken aan de bar. Om 11 uur zal EH Jos De Muynck onze eucharistieviering voorgaan. Deze wordt verzorgd door eigen mensen, ze zorgen vast ook voor een paar liederen die we allemaal kunnen meezingen.
Tegen 12 uur staan de vrijwilligers, die we dankbaar zijn omdat ze steeds voor ons klaar staan, te popelen om het aperitief te serveren. Daarna worden we verwend door onze gekende traiteur met het volgende menu:

- Romig soepje met Parijse champignons
- Parelhoenfilet 'Fine champagne' met garniture en pommes rissolées
- Ijstaart op coulis van verse vruchten

Voor onze namiddag nodigden we een trio uit: Achilles Gautier, Kristien Bouten en Marijke Coghe. Zij brengen 'PêLE-MêLE van KERST & NIEUWJAAR', een snoer van gedichten en veel muziek, oud en nieuw, over de laatste dagen van het jaar. Natuurlijk wordt onze dag afgesloten met gezellig samen zijn bij een geurige kop koffie en versnaperingen. We zien jullie inschrijving al tegemoet en zetten alvast de praktische info op een rij.
We verzamelen met wie samen naar de zaal wil gaan om 10.00 uur in het station van Brugge aan de praatpaal. Met bus 5 of 15 reizen we samen naar de zaal.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 25,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 31,25 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 18,75 euro. Derden betalen 6,25 euro extra.

Plaats: zaal Huize Wellecome, Koude-Keukenstraat 8, Sint-Andries

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 11 december op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘171217’.

Betaal je voor meerdere mensen, dan is het handig dat je ook hun namen bij je betaling vermeldt. Je plaats aan onze tafels is al voorzien. Zorgen jullie voor een talrijke aanwezigheid zodat de vriendschap kan zegevieren? Graag tot dan!

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24

Delen op Google+