Netewandeling van Kessel naar Lier

NIJLEN, zaterdag 19 september 2020

Heb jij zin om de mooie en rustige streek tussen Kessel en Lier te verkennen? Dan mag je zeker niet ontbreken op onze wandeling vandaag.
We nemen eerst de trein naar Kessel. Vanaf het station van Kessel wandelen we door een bosrijk gebied naar de oevers van de Nete. De bochten volgend wandelen we zo Lier in. Onderweg hebben we nog een leuk terrasje waar we onze voeten even rust geven. Van hieruit gaan we richting de vesten en komen dan terug uit bij het station van Lier.
Het is vanzelfsprekend dat wij bij de organisatie van deze mooie wan-deling rekening houden met de geldende maatregelen rond Corona. Inschrijven is dan ook verplicht en doe je bij Bart Wynants op het nummer 0478 74 78 80 of door hem te mailen op wynants.bart@gmail.com.
We spreken af om 12.30 uur in de lokettenzaal onderaan de grote trap van het station Antwerpen-Centraal en nemen om 12.53 uur de trein naar Kessel. Deelnemers uit Turnhout verwachten we in het station van Turnhout om ten laatste 12 uur om vanaf daar met de trein te vertrekken richting Kessel om 12.17 uur.
Breng je blauwe kaart en kaart voor de begeleider mee, vergeet ook je mondmasker niet. Voor meer info over hoe we coronaproof wandelen kan je bij Bart terecht. Afstand van de wandeling is 9 kilometer. Bij veel regen de week ervoor zijn er stukken waar goede wandelschoenen vereist zijn.
Deze wandeling is verplaatst. Leden die zich hiervoor reeds hadden ingeschreven behouden hun inschrijving. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

Plaats: Startpunt Station Kessel, Stationssteenweg, NIJLEN

Bart Wynants (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80