Praatcafé: buurten met ervaringsgenoten

Overpelt, dinsdag 14 januari 2020

Onze praatcafés zijn gratis toegankelijk. Je betaalt enkel wat je drinkt. Iedereen is er welkom vanaf 13.30 uur. Wij sluiten rond 16.30 uur.

  • Het Hasselts praatcafé heeft plaats in De Volksmacht, tegenover het station (adres: Mgr. Broekxplein 6). De verantwoordelijke is bestuurslid Josephina Thomas. Zij verwelkomt je aan de ingang van De Volksmacht. Wil je begeleiding vanaf het station, geef Josephina dan vooraf een seintje. Haar telefoonnummer: 0475 55 91 84. Deze locatie is niet rolstoeltoegankelijk.
  • Het Overpelts praatcafé is in het vlaamsoogpunt. Dat ligt in het gehucht Lindel, vlakbij de Proxy Delhaize (adres: Meerveldstraat 5). De verantwoordelijke is bestuurslid Jan Niesen. Reis je met het openbaar vervoer en woon je niet langs het traject van bus 18a, dan kunnen we opvang regelen aan het station van Neerpelt, mits Jan dat vooraf weet. Wil je begeleiding vanaf de bushalte Lindel-Kerk, geef Jan dan ook vooraf een seintje. Zijn telefoonnummer: 0473 50 33 30. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.
    Inschrijven is niet verplicht, maar je kunt laten weten dat je komt tot de woensdag voor een praatcafé op 011 89 08 10 of limburg@vebes.be">limburg@vebes.be, daarna nog via de SOS-nummers.

Plaats: vlaamsoogpunt Overpelt, Meerveldstraat 5, Overpelt

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 9 november op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be">limburg@vebes.be.

Bestuur Limburg