Zomer van Antwerpen met AD: Madam Fortuna brengt 'Als we dansen, zal oma niet sterven'

Berchem (Antwerpen), dinsdag 20 augustus 2019

Oma was een levenslustige ontdekkingsreiziger. Haar hele leven zwierf ze rond. Ze maakte reizen in Afrika, het Midden-Oosten en Europa. In elke cultuur vond ze iets waardevols. Ze is tenslotte heel open van geest.
Overal waar ze kwam, werd ze verliefd en… kwamen er kinderen van. Nu is ze een dagje ouder en kijkt ze terug op haar mooie leven. Ze heeft nog één belangrijke wens en hoopt dat haar kinderen en kleinkinderen hem uitvoeren.
Die wens klinkt als een raadselachtig orakel over ‘mens, geld en aarde’. Ieder lid van de familie geeft er een eigen draai aan. Dat blijft niet zonder gevolgen: er ontstaat een passionele strijd op leven en dood. Waar gaat het met deze familie naartoe?
Roma/Gitanos uit België, Spanje, de Balkan en Midden-Europa werken mee aan dit internationale stuk, dat geschreven werd door Peter De Graef. Met humor, vurige muziek en energieke dans brengt dit internationale gezelschap een vrolijke ode aan het leven, de dood en alles daartussenin.
De voorstelling speelt op het terrein van een oude gasfabriek. Je volgt het stuk vanaf een tribune in de openlucht, neem een jas of trui mee als het weer daar om vraagt.
We verwachten je ten laatste om 19.00 uur aan de ingang van de oude gasfabriek zodat we nog tijd hebben om de oortjes voor de AD te testen. Een bestuurslid wacht je op met de tickets.
De artiesten beginnen muziek te spelen en dynamisch te bewegen om 20 uur.
Inschrijven doe je best zo snel mogelijk bij Lesley De Ceulaer op het nummer 0486 84 48 87 of via mail op lesdeceulaer@gmail.com.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 7,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 8,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 5,25 euro. Derden betalen 1,75 euro extra.

Plaats: Oude gasfabriek, Minkelerstraat 2, Berchem (Antwerpen)

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘190820’.

Lesley De Ceulaer (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0486 84 48 87