Jeroen Leenders in den Arenberg

Antwerpen, zaterdag 16 februari 2019

Comedian Jeroen Leenders zal je niet snel zien verschijnen in een talkshow of quiz op je televisiescherm. Hij wordt niet graag wakker gebeld door radiopresentatoren en is ook geen lievelingetje van de geschreven pers.
Toch doet de naam bij wie hem wel kent absoluut een belletje rinkelen. Deze Vlaamse stand-upper beschouwt comedy namelijk als een echte ambacht en dat valt te merken aan zijn topmateriaal. Vraag de gemiddelde stand-up comedian uit de Lage Landen wie ze graag zien spelen en de kans is groot dat Leenders naam als één van de eerste valt.
Misschien beter te omschrijven als een “comedian’s comedian”, “acquired taste” of andere Engelse superlatieven. Tijdens deze 2 shows (een in Antwerpen & de ander in Gent) neemt Jeroen de gelegenheid om de meest relevante & boeiende themas uit al zijn afgelopen solo-programmas opnieuw aan te snijden en nieuw leven in te blazen.
Jeroen Leenders, super funny. No need to say more. (tekst overgenomen uit het programmaboekje van den Arenbergschouwburg Antwerpen).

Dankzij onze samenwerking met den Arenberg kunnen we dit voor de helft van de prijs aanbieden inclusief een drankje.
We wachten jullie op om ten laatste 19.45 uur in de inkomhal aan de rechterkant. Om 20.15 uur start het optreden.
Inschrijven is verplicht en doe je best zo snel mogelijk bij Eric Van Damme op 0478 33 13 20 of door hem te mailen op eric.van.damme@vebes.be.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 10,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 12,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 7,50 euro. Derden betalen 2,50 euro extra.

Plaats: Arenbergschouwburg, Arenbergstraat 28, Antwerpen

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘190216’.

Eric Van Damme (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 33 13 20