Toneel: Love begins @ 50

Sint-Kruis (Brugge), zondag 14 oktober 2018

Zoals onze voorzitter het in haar woordje al aanhaalt, de toneelgroep 't Madeleintje zorgt al meerdere jaren voor een namiddag vol plezier. Ook dit jaar verwelkomen ze ons eerst voor een bezoekje op het podium en daarna een komedie die kan tellen.
Cis en Anita zijn 28 jaar getrouwd en er zit behoorlijk wat sleet op hun huwelijk. Cis is altijd een brave huisvader geweest, maar wanneer hij zijn vijftigste verjaardag ziet naderen, voelt hij zijn hormonen in overdrive gaan. Hij wil nog één keer kunnen genieten van aangenaam gezelschap voor het niet meer kan. Anita heeft heel andere plannen, zij wil deelnemen aan de wedstrijd 'Perfect koppel'...!
Hoe die beide plannen gaan botsen of net gaan matchen? Om dat te weten te komen, ben je best van de partij. De eerste rijen zijn al voor ons gereserveerd.
We verzamelen aan het station Brugge (praatpaal lokettenhal) om 13.30 uur. De mensen uit Kortrijk kunnen verzamelen in de lokettenhal om 12.20 uur en nemen de trein om 12.35 uur. We nemen de bus rond 13.45 uur. Wie rechtstreeks komt, wacht de groep op net binnen in de inkom. Je kaart is immers niet aan de balie af te halen maar in het bezit van VeBeS. Gelieve dus niet zonder je kaart de zaal binnen te gaan. Gelieve ook bij inschrijving mee te delen of je rechtstreeks of met de groep mee reist.
Ben jij er ook bij?

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 7,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 8,75 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 5,25 euro. Derden betalen 1,75 euro extra.

Plaats: Gemeenschapshuis, Moerkerkse Steenweg 190, Sint-Kruis (Brugge)

Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 8 oktober op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘181014’.

Kom die lachspieren maar verwennen! Ik ontmoet je graag! Voor het SOS-nummer: geen sms.

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24