Jackobond zingt Marva

Mol, vrijdag 14 september 2018

Toen de zangeres van Jackobond, Riet Muylaert, klein was, hoorde ze haar mama vaak de liedjes van Marva zingen. ‘Ik dans met een ander maar ik kijk naar jou’ en samen dansten ze door het huis. De toenmalige koningin van het Vlaamse lied deed haar moeder dromen van ‘Eilanden in groen en blauw’ en van 'Rode Rozen in de Sneeuw'. Ondertussen is JackoBond even oud als haar mama toen en heeft ook zij de zangeres omarmd. Met bibberende knieën vroeg ze toestemming aan Marva om haar liedjes te mogen zingen. Het mocht... Toen Marva de voorstelling bijwoonde, pinkte ze een traantje weg en schonk ze haar eigen rode rozen aan haar muzikale tweelingzus. (Tekst overgenomen uit de programmatie van CC 't Getouw).
Ja hoor, wij breiden onze samenwerking in de Kempen uit. Na het Cultuurhuis 'de Warande' in Turnhout en het Cultureel Centrum 'De Werft' in Geel is nu Mol aan de beurt. Profiteer alvast van dit muzikale optreden voor een belachelijk lage prijs. Het optreden gaat overdag door en is onderdeel van de optredens 'Broodje Mol'. Dit betekent dat je kunt smullen van heerlijke Molse boterhammen.
We verwachten je in de inkomhal om ten laatste 11.45 uur. Een bestuurslid wacht je op met de tickets.
Inschrijven is verplicht en doe je zo snel mogelijk bij Bart Wynants op 0478 74 78 80 of stuur hem een mailtje naar wynants.bart@gmail.com.

Leden en hun eerste begeleider betalen elk 2,00 euro. Wie begeleiding vraagt, betaalt 2,50 euro. Kinderen en begeleiders door ons aangesproken, betalen elk 1,50 euro. Derden betalen 0,50 euro extra.

Plaats: CC 't Getouw, Molenhoekstraat 2, Mol

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180914’.

Bart Wynants (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80