'Tussen Hond en Wolf' een rijdende toneelvoorstelling

Turnhout, zaterdag 16 juni 2018

Een unieke en originele voorstelling in het decor van de stad Turnhout en omgeving.
Zoals elk jaar volgen we de laatste voorstelling van het seizoen in de Warande. Dit jaar heeft men gekozen voor een roadmovie, maar dan toneel. Samen met 42 andere toeschouwers neem je plaats op een prachtige tribune en word je achteruit getrokken door een tractor. Zo volg je Julia en Robbert, die door het landschap en langs talloze, onwetende figuranten wandelen.
Twee uur lang maakt de rijdende tribune een toer op de openbare weg, door velden en bossen, langs pleinen en het Kempens kanaal. Via een draadloze hoofdtelefoon ben je getuige van het bitterzoet liefdesverhaal van Julia en Robbert, twee jonge twintigers die elkaar ontmoeten en één nacht samen doorbrengen, tot hun wegen scheiden. Negen jaar later komen ze elkaar opnieuw tegen en blijken ze vast te zitten in een leven dat ze als jonge twintigers verafschuwden.
‘Tussen hond en wolf’ is gebaseerd op de films ‘Before sunset’ en ‘Before sunrise’ van Richard Linklater (‘Boyhood’) en was één van dé succesvoorstellingen van Turnhout Vlaamse Cultuurstad 2012. Meer dan 1000 mensen reden toen mee door de Turnhoutse binnenstad en de groene noordrand van de stad. De reacties van het publiek en de pers waren unaniem lovend. Het parcours van de voorstelling blijft hetzelfde, de magie ook. (Tekst overgenomen uit de programmatie van Cultuurhuis de Warande).
Profiteer van dit unieke aanbod. Een voorstelling die je kan meemaken op klaarlichte dag. Nu nog hopen op goed weer en je bent getuige van een beklijvende voorstelling in een prachtig decor!
We wachten je op met de tickets in de inkomhal van de Warande tot ten laatste 13.30 uur. Vanaf daar begeleiden we jullie in groep tot aan de rijdende tribune. Einde is voorzien rond 16 uur.
Inschrijven is verplicht en doe je zo snel mogelijk bij Bart Wynants op het nummer 0478 74 78 80 of via wynants.bart@gmail.com

Leden en kinderen betalen 17,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Derden betalen 4,25 euro extra.

Plaats: Cultuurhuis de Warande, Warandestraat 42, Turnhout

Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180616’.

Bart Wynants (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80