Toneel 'De invité' met audiobeschrijving

Kortrijk, vrijdag 16 maart 2018

VeBeS leden houden van een komedie, dat is geweten. Als de stad Kortrijk daar audiobeschrijving bij voorziet, dan hebben wij alle redenen om jullie uit te nodigen op een avond vol plezier.
Dirk Destoop is vijftig, drie jaar al is hij werkloos, zijn financiële toestand is allesbehalve rooskleurig! Kortom, hij is ten einde raad als onverwacht een vacature in zijn bereik komt. Om zijn potentiële werkgever gunstig te stemmen, inviteert hij hem op een etentje bij hem thuis. Helaas is Dirk helemaal niet vertrouwd met de moderne rekruteringsmethoden en zijn vrouw ziet haar rol als gastvrouw ook al niet zitten. Gelukkig is er Alex, een buurman. Hij is een zelfverklaard communicatiespecialist, nogal betweterig, maar bereid zijn buren naar beste vermogen te helpen, met alle gevolgen van dien.
Ben jij ook nieuwsgierig naar het verloop en hoe dit zal eindigen? Wij nodigen je graag uit om deze avond mee te beleven. VeBeS zal alvast een aantal plaatsen reserveren.
We worden verwacht in de zaal om 19.30 uur. We verzamelen in Brugge met de liefhebbers om 18.05 uur. We nemen de trein om 18.14 uur. In Kortrijk station verzamelen we om 19.10 uur. Samen wandelen we met z'n allen naar de zaal.
Het toneelstuk duurt tot +-22.00 uur. Daarna kan wie dat wil, nog iets gaan drinken. We wandelen om 22.45 uur terug naar het station. De Bruggelingen nemen de trein huiswaarts om 22.57 uur en komen via Gent om 23.59 uur aan, net op tijd voor de avondlijnen.
Wil je met de wagen naar Kortrijk, dan vragen we je een extra bedrag van 15 euro per persoon om daarmee de kilometerkost van de vrijwilliger die voor het vervoer instaat, te betalen.
Ter plaatse zal Inter ons verwelkomen, zorgen voor de headsets voor de audiobeschrijving en de eerste informatie zodat we het stuk goed kunnen volgen. Daarna is het genieten.

  • Enkel deelname Toneel
    Leden en kinderen betalen 12,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel. Derden betalen 4,00 euro extra.
  • Toneel met vervoer per auto vanuit Brugge station
    Leden en kinderen betalen elk 27,00 euro. Begeleiders betalen 15,00 euro. Derden betalen 4,00 euro extra.

Plaats: Concertstudio, Conservatoriumplein, Kortrijk

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 1 maart op 050 40 60 19 of via e-mail west-vlaanderen@vebes.be. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE27 8600 0180 3673 van VeBeS West-Vlaanderen met vermelding ‘180316’.

Dank je om de namen van alle deelnemers op te geven en waar we je ontmoeten (station, rechtstreeks).
We zien al uit naar deze avond en hopen dat ook jij er bij zult zijn.

Christa De Schepper (bestuur West-Vlaanderen)
SOS-nummer: 0494 31 87 24