Wintercircus Arlette Hanson - Fraaie Fratsen (met AD)

Geel, zondag 14 januari 2018

Uniek: Nu ook circus met audiodescriptie! Adembenemende acrobatiek, razendsnelle jongleurs, live muziek en heel veel humor zijn de ingrediënten. Geen losstaande acts, maar een aaneenschakeling van fenomenaal ensemblewerk. Dit is verrassend eigentijds circus met internationale topartiesten. De vrolijke en kleurrijke voorstelling wordt wel gezien als het Nederlandse antwoord op Cirque du Soleil en Cirque Eloize. Een aanrader voor iedereen: oud, jong en iedereen daar tussenin, want het is echt gewoon heel leuk! Wintercircus Arlette Hanson is al 39 jaar het grootste rondreizende theatercircus in Nederland en ontving in die tijd al 1,1 miljoen toeschouwers. Na de Ethias Arena in Hasselt en Capitole Gent, nu ook te zien in Geel! (Teksten uit de programmatie van CC de Werft)
Profiteer van dit aanbod. De voorstelling gaat overdag door en maken ze bovendien - uniek in Vlaanderen - toegankelijk voor personen met een visuele beperking. Er is live audiodescriptie voorzien. Voor de show begint, is er ook nog een voelparcours met maquettes. Het voelparcours start om 13 uur. Wij spreken dan ook af om ten laatste 12.45 uur in de inkomhal van CC De Werft. Vanuit Turnhout en Antwerpen reizen we samen naar Geel met de trein. In Antwerpen-Centraal voorzien we opvang onderaan de grote trap in de centrale inkomhal tot 10.55 uur. In Turnhout voorzien we opvang in de inkomhal van het station tot 11 uur. Geef bij inschrijving zeker door waar je aansluit bij onze groep.

Leden en kinderen betalen 17,00 euro. Begeleiders nemen gratis deel.

Plaats: CC De Werft, Werft 32, Geel

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 30 december bij Bart op 0478 74 78 80 of via e-mail wynants.bart@gmail.com. Je inschrijving is pas definitief na storting op IBAN BE90 8538 8664 7932 van VeBeS Antwerpen met vermelding ‘180114’.

Bart Wynants (bestuur Antwerpen)
SOS-nummer: 0478 74 78 80

Delen op Google+