Praatcafé: buurten met ervaringsgenoten

Overpelt, dinsdag 17 april 2018

Een gezellige namiddag keuvelen bij VeBeS Limburg? Of dat ook iets voor jou is? Wij denken van wel. Probeer het eens. Je zult merken dat het echt meevalt. Tussen pot en pint kun je, al dan niet samen met je begeleider, een praatje slaan met de anderen. Zo leer je nieuwe mensen kennen, mensen met dezelfde problemen en beperkingen. Misschien kan uit een gezellige babbel een mooie vriendschap groeien.

Onze praatcafés zijn gratis toegankelijk. Je betaalt enkel wat je drinkt. Iedereen is er welkom vanaf 13.30 uur. Uiteraard kun je ook wat later komen. Wij sluiten telkens rond 16.30 uur.

  • Het Hasselts praatcafé heeft plaats in Café De Volksmacht, tegenover het station (adres: Monseigneur Broekxplein 6, 3500 Hasselt). De verantwoordelijke is bestuurslid Josephina Thomas. Zij zal je verwelkomen aan de ingang van De Volksmacht. Wil je begeleiding vanaf de bushalte, geef Josephina dan vooraf een seintje. Haar telefoonnummer: 0475 55 91 84.
  • Het Overpelts praatcafé heeft plaats in het vlaamsoogpunt. Dat ligt in het gehucht Lindel, in de straat vlak naast de Proxy Delhaize (adres: Meerveldstraat 5, 3900 Overpelt). De verantwoordelijke is bestuurslid Jan Niesen. Moet je met het openbaar vervoer komen en woon je niet langs het traject van bus 18a, dan kunnen we opvang regelen aan het station van Neerpelt, mits Jan dat vooraf weet. Wil je begeleiding vanaf de bushalte Lindel-Kerk, geef Jan dan ook vooraf een seintje. Zijn telefoonnummer: 0473 50 33 30.
    Wil je graag naar zo’n praatcafé komen, maar is er iets dat je tegenhoudt, neem dan zeker contact op. Zelf hebben wij immers ook een visuele handicap. We voelen dus op ieder moment met je mee. Samen vinden we wellicht een oplossing.
    Inschrijven kan tot de woensdag voor het praatcafé op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be">limburg@vebes.be en daarna nog via de SOS-nummers.

Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 11 april op 011 89 08 10 of via e-mail limburg@vebes.be">limburg@vebes.be.

Josephina Thomas & Jan Niesen (bestuur Limburg)
SOS-nummers: 0475 55 91 84 (Hasselt), 0473 50 33 30 (Overpelt)

Bestuur Limburg

Delen op Google+